Arrangementen 2018-05-15T07:18:26+00:00

Arrangement fietstocht met picknickmand.

heerlijk een middagje weg met zijn tweetjes, gezin, familie of bedrijfsuitje met deze heerlijke picknicktocht komt u door onze mooie streek.

Deze schitterende tocht voert u door de Kalmthoutse heide België in. Hierna arriveert u bij het Arboretum Kalmthout waar u met de vouchers de 12 hectare grote tuin in kan. De tocht vervolgt zich richting Stabroek waar u zeker even moet stoppen bij kasteel Ravenhof. Vervolgens gaat u terug Nederland in door het park van putte heen.

Inbegrepen:

 • 3 versnellingen fiets
 • Gevulde picknickmand met belegde broodjes en drinken
 • koffie of thee bij aankomst
 • route beschrijving
 • Vouchers voor het Arboretum KalmthoutPrijs per persoon €25,00

Fietstocht met picknickmand Fun4family

Stoere mountainbikers gezocht!

Op zoek naar een sportieve groepsactiviteit? zoek niet verder!
Deze stoere mountainbike tocht start met het afstellen en uitleg over mountainbiken. Waarna onze gids jullie mee neemt de bossen van de Brabantse wal en Kalmthoutse heide. Hier gaan jullie 2 uur mountainbiken, de route wordt afgesteld op het soort groep. Ervaren, onervaren, jeugd wij zorgen voor de best passende route. Bij terugkomst staat er een heerlijk dorstlessend drankje voor jullie klaar.

Inbegrepen:

 • Mountainbike
 • Do’s & Dont’s over mountainbiken
 • Helm en bidon
 • 1 of meerdere Gidsen (afhankelijk van de groepsgrote)
 • Verfrissend drankje bij terugkomst
 • Mogelijkheid voor omkleden

Op zoek naar een mountainbike arrangement op maat met b.v. een barbecue of diner ook dat is mogelijk. neem contact op voor een prijsopgave.

Stoere mountainbikers

Fun4family

Foodsafari

Foodsafari organiseert food-trendtours voor bedrijven. Een foodsafari is een Avontuur!

We gaan in een stad b.v. Antwerpen of den Bosch op pad met de fiets. Hier bezoeken we verschillende gave horeca- en/of Retailconcepten waarbij de trends duidelijk worden uitgelegd. Foodsafari selecteerd de meest relevante trend voor jou bedrijf.

Ieder bedrijf kan wat ons betreft mee, maar onze kennis zit ‘m met name in de Foodretail en Foodservice. Je kunt bij ons op pad met klanten, met het productontwikkelingsteam (plakken we er meteen een brainstormsessie achteraan!) of bijvoorbeeld met het personeel.

Ook hebben wij al netwerkclubs en andere zakelijke groepen meegenomen on tour. Eigenlijk mag je altijd wel mee, zolang je maar een beetje leuk bent!

Food Safari

Voor meer informatie kijkt u op foodsafari.nl

Piknikfabrik

Picknicken in de natuur kan vanaf nu zonder zorgen of gesjouw en je kiest zelf de locatie. De piknikfabrik levert het picknickpakket ter plaatse en op slot. Met een geheime code kan je bij aankomst de picknick openen. Je geniet van de hapjes, drankjes en alles wat je nodig hebt voor een geslaagd openluchtetentje. Nadien pikken wij de picknick op en doen we de afwas.

Voor meer informatie kijkt u op http://www.piknikfabrik.be/

Spaak en smaak familie route de Brabantse Wal.

De culinaire fietsroute ‘Brabantse Wal’ is met zijn 20 kilometer lengte, prima geschikt om met het hele gezin te doen! De route start in Hoogerheide bij bungalowpark ‘Familyland’. Daar wordt u ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. De routebeschrijving wordt u uitgereikt en u stapt op de fiets richting Ossendrecht. Wanneer u Ossendrecht door gefietst bent, gaat u langs het begin van de Brabantse Wal richting de Belgische grens. Daar wordt bij het gezellige ‘de Leeuw van Vlaanderen’ een voorgerecht geserveerd. Daarna rijdt u een stuk door het grensgebied, waar u de typische Belgische ‘kasseien’ weg ervaart! Vervolgens keert u met een prachtig uitzicht op Ossendrecht richting Clafven. Daar beleeft u de grens tussen links het lager gelegen ‘Noordpolder’ gebied, en aan de rechtse kant de hoger gelegen Brabantse Wal. Via de ‘Maareberg’ gaat u richting Hoogerheide. Daar wordt midden in het centrum bij ‘gasterij Provence’ een lunchgerecht geserveerd. Daarna is het nog een klein stukje terug naar ‘Familyland’, waar feestelijk wordt afgesloten met diverse kleine desserts van seizoensgebonden producten.

Klik hier om te reserveren bij spaak en smaak

Klik op het logo om te reserveren bij spaak en smaak

Fun4family combinaties

om arrangementen te combineren met bowlen en/of eten moet u zeker eens kijken op de pagina van familyland.

Familyland

Voor meer informatie kijkt u op Familyland.nl

Facebook
Facebook
Google+
https://www.fietsverhuur-bergenopzoom.nl/arrangementen
LinkedIn