[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fietsverhuur

Onze locatie in Hoogerheide is gelegen te midden van de bossen van de Brabantse wal en Kalmthoutse heide.

Vanuit hier kunt u verschillende fietsroutes rijden.
ook kunt u direct de bossen in waar een Mountainbike route uitgezet is.

Bij ons kunt u fietsen huren voor elke gelegenheid.Of het nu is voor een gezellig familie uitje of een sportief bedrijfsfeestje. Er is bij ons van alles mogelijk.

Fietsverhuur op locatie

Wilt u een mooie fietstocht maken door de Brabantse Wal,Zundert, Roosendaal, Antwerpen of Zeeland? Met onze fietsverhuur op locatie kunt u alle kanten op.

U reserveert via Fun4Family de fietsen voor een specifieke dag,weekend of week, er wordt een tijdstip en locatie afgesproken en wij zorgen ervoor om op het gevraagde moment aanwezig te zijn.

Bekijk hier de fietsroutes:

monumenten-en-kunst-route

Rondje Bergen op zoom

Rondje BrabantseWal molens

Fietsroute November 1944

route kalmthoutse heide

Rondje BrabantseWal_2020 (4)

mountainbike route rood[/vc_column_text][vc_column_text]

Begeleiding

Vanaf het eerste contact zal Fun4family Fietsverhuur met u mee te denken en de gewenste en juiste fietsen op locatie komen leveren. Op locatie helpen wij iedereen op een passende fiets en nemen aan het einde van de tocht graag de fietsen persoonlijk weer aan.

Breng- & haalservice

Fietsen, e-bike’s, mountainbike’s, tandems, steps en accessoires kunnen gebracht en gehaald worden waar u wenst. Dat geeft u alle vrijheid bij het organiseren van een familie- of vriendendag, bedrijfs- of verenigingsfeest, toeristische tocht of schoolse activiteit. Ook is het mogelijk fietsen te huren voor een vakantietocht van enkele dagen of weken.

Direct uw fietsarrangement reserveren met het gezin of als bedrijfsuitje?
Voor groepsverhuur prijzen op aanvraag!

Prijzen fietsverhuur Fun4family:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ult_buttons btn_title=”DIRECT RESERVEREN” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.fietsverhuur-bergenopzoom.nl%2Fstagingfiets%2Fonline-boeken%2F|title:Online%20boeken||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#0a0a0a” btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_size=”desktop:18px;”][vc_column_text]Wij hebben 2 tandems, behalve voor groepen. Dan kunnen we er meer laten komen vanaf 6 stuks.

Bekijk onze dames en herenfietsen, mountainbikes, tandems, E-Bikes of kinderfietsen en overige toebehoren.

[/vc_column_text][vc_media_grid element_width=”3″ gap=”20″ item=”mediaGrid_SimpleOverlay” grid_id=”vc_gid:1599076851843-bc45c3ba-2f5e-0″ include=”837,838,839,840,841,842,843,845,846,847,714″][vc_column_text]Fietsverhuur op locatie in Hoogerheide, Huijbergen, Woensdrecht, Ossendrecht, Bergen op zoom, Halsteren, Steenbergen, Roosendaal, Achtmaal, Rucphen, Rijsbergen, Essen, Nispen, Wuustwezel, Zundert, Antwerpen, Kalmthout, Tholen, Goes.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]