Fietsverhuur op locatie 2020-07-18T11:35:44+00:00

Fietsverhuur op locatie

Wilt u een mooie fietstocht maken door de Brabantse Wal,Zundert, Roosendaal, Antwerpen of Zeeland? Met onze fietsverhuur op locatie kunt u alle kanten op.

U reserveert via Fun4Family de fietsen voor een specifieke dag,weekend of week, er wordt een tijdstip en locatie afgesproken en wij zorgen ervoor om op het gevraagde moment aanwezig te zijn.

Begeleiding

Vanaf het eerste contact zal Fun4family Fietsverhuur met u mee te denken en de gewenste en juiste fietsen op locatie komen leveren. Op locatie helpen wij iedereen op een passende fiets en nemen aan het einde van de tocht graag de fietsen persoonlijk weer aan.

Breng- & haalservice

Fietsen, e-bike’s, mountainbike’s, tandems, steps en accessoires kunnen gebracht en gehaald worden waar u wenst. Dat geeft u alle vrijheid bij het organiseren van een familie- of vriendendag, bedrijfs- of verenigingsfeest, toeristische tocht of schoolse activiteit. Ook is het mogelijk fietsen te huren voor een vakantietocht van enkele dagen of weken.

Direct uw fietsarrangement reserveren met het gezin of als bedrijfsuitje?
Voor groepsverhuur prijzen op aanvraag!

Fietsverhuur op locatie in Hoogerheide, Huijbergen, Woensdrecht, Ossendrecht, Bergen op zoom, Halsteren, Steenbergen, Roosendaal, Achtmaal, Rucphen, Rijsbergen, Essen, Nispen, Wuustwezel, Zundert, Antwerpen, Kalmthout, Tholen, Goes.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share