Mountainbiken op de Kalmthoutse Heide

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mountainbiken op de Kalmthoutse Heide

Geen beschikking over een eigen mountainbike? We beschikken over 29′-inch mountainbikes en kindermountainbikes 27,5′-inch. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

Speciaal voor de sportieve fietser die houdt van een uitdaging is de Kalmthoutse Heide is een prachtige streek, waar ’t allermooiste natuurschoon te zien is. De singletracks – smalle en vaak slingerende paden – zijn bedoeld voor sportieve fietsers die houden van een intensieve tocht. De tracks doorkruisen de grensoverschrijdende verbindingsroute.

De nieuwe mountainbike route van de Kalmthoutse heide zijn direct te starten vanaf onze locatie in Ossendrecht vanaf Brasserie Abdijbos.

Wij verhuren 29″mountainbikes van het merk Sensa. Ook hebben we 27’5″ mountainbikes  voor kinderen vanaf 1,35 meter van het Merk Conway.

Prijzen:

Mountainbike:                    € 23,50
Deze zijn inclusief helm.

Wilt u deze route gaan verkennen? Reserveer dan nu uw mountainbike.[/vc_column_text][vc_single_image image=”648″ img_size=”large” title=”mountainbiken Kalmthoutse Heide”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][DISPLAY_ULTIMATE_PLUS][/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]